2016-2017 BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ YAPILDI

2016-2017  Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama süreci öğretmen bilgilendirme seminerleri yapıldı.Bu sene ilkokul 1,2 ve 3.sınıf öğrencileri tanılamaya alınacağından il genelinde görev yapan ilkokul 1,2,3. sınıf öğretmenleri ile bu okullarda görev yapan rehber öğretmenler seminerlere katıldı.Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde görev yapan öğretmenlere Bozüyük RAM yetkilileri,Merkez ilçe,Söğüt ve İnhisar´da görev yapan öğretmenlere Bilecik RAM yetkilileri,Osmaneli,Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde görev yapan öğretmenlere de Merkezimiz Müdürü Turgay BİRGÜL ve Müdür Yardımcısı Mehmet ARIK tarafından tanılama sürecinde yapılacak işlemler hakkında bilgi verildi.

Yayın: 30.10.2016 - Güncelleme: 27.11.2016 23:11 - Görüntülenme: 530