Bilecik Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve sanayi kuruluşları arasında iş birliği ve sosyal sorumluluk olarak Kardeş Okul Projesi İmzalandı.

İmza törenine Vali Kızılkaya'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Akın Ağca, Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Atalay, Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, Bilim ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, Özel İdare Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, TSO Başkanı Mehmet Ergün, okul müdürleri ve sanayi kuruluşları temsilcileri katılrken Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi olarak CAM İŞ MADENCİLİK A.Ş ile protokol imzaladık.

24-11-2022

Yayın: 24.11.2022 - Güncelleme: 24.11.2022 15:39 - Görüntülenme: 164