Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi Burak HACAT 3 proje ile Elif SERİM 1 proje ile Tübitak Ortaokul öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Bölge finalinde ilimizi temsil etme hakkı kazanmıştır.

Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi Burak HACAT  3 proje ile Elif SERİM 1 proje ile Tübitak Ortaokul öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Bölge finalinde ilimizi temsil etme hakkı kazanmıştır.

Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi Danışman Öğretmenlerimiz: Burak HACAT  3 proje ile Elif SERİM 1 proje ile Tübitak Ortaokul öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Bölge finalindeilimizi temsil etme hakkı kazanmıştır. Öğrencilerimize ve danışman öğretmenimize başarılar dileriz.

Danışman: Burak HACAT : DEĞERLER EĞİTİMİ-Ülkemizde yer alan Unesco Somut Kültürel Miraslarımıza olan İlgiyi Artırmaya yönelik Dijital Ortam Çalışması

Burak HACAT :  HALK SAĞLIĞI VE KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ-Karıncalara Zarar Vermeden Feromon İzlerinin Silinerek Eterik Yağlarla Koloninin Uzaklaştırılmasına Yönelik Çalışma

Burak HACAT : EKOLOJİK DENGE-Kalsiyum İçeren Atık Mermer Tozlarının Bitkilerin Gelişimi İçin Gübre Olarak Kullanımı

Danışman: Elif SERİM : OYUN VE OYUNLAŞTIRMA – Dünyanın Ötesine Küçük Bir Yolculuk