Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi Türkiye Çapında Başarılara İmza Atıyor

'' Sarıkamış Şehitlerine Mektup Yarışmasında '' 2. olan öğrencimiz Beren CAN, Zekathon Yarışmasında finale kalan öğrencilerimiz Alperen AKTUL, Ece Zehra ATEŞ, Yunus Emre ÖZ, Deniz TUNCER, Mehmet Emin GENÇ, Edebi alanda Türkiye 2. si olan öğrencimiz Beyzanur SÜZER ve danışman öğretmenlerimiz Meryem Güneş BERBEROĞLU, İlyas ARAL ve  Faydalı Model çalışması  kabul edilen Burak HACAT'ı İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Sami AKYOL, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa DOĞRU tarafından Merkezimizde düzenlenen programada ödüllerini aldılar. Öğrenci ve Danışam öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

23-01-2023

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 11:57 - Görüntülenme: 165